Kertépítés

Ha sok gondot fordít arra, hogy megterveztesse házát, miért is hagyná, hogy kertje ne az Ön ízlését tükrözze?

A kert a természetről mintázott, rendezett és nyugalmas, visszavonulásra alkalmas hely. A kert, akár az a célja, hogy táplálékkal lásson el, akár a szemlélődés helye, vagy egyszerqen a növények nevelési igényét elégíti ki, kezdettől fogva az ember örök optimizmusának színhelye.

Amíg lakásunk elsősorban gyakorlati szempontoktól vezérelve alakul olyanná, amilyen, addig a kert az állandóan változik. Olyan dinamikus, háromdimenziójú hely, amely meghiúsítja, hogy végleges tervet kényszerítsünk rá. Mégis megtaláljuk benne a harmóniát. Ez talán azért lehetséges, mert érzelmeket kelt bennünk.

A kert napjainkban sokkal fontosabb, mint eddig bármikor. Stresszel teli életünkben menedékké váltak, olyan hellyé, ahol kapcsolatban lehetünk az évszakokkal és a természeti elemekkel, és ahol lelkünk felfrissülést találhat. Az ipar és a városok terjeszkedésével pusztul a természet, sokunk számára az egyetlen elérhető zöldfelÖlet a kert maradt. Ezért alapvetően fontos, hogy kertÖnket teljes mértékben kihasználjuk. Lehetséges, hogy csak egy széljárta teraszunk van, esetleg egy zöld sávunk a lakóépéletenk köröl. Bármilyen azonban a külső terünk, funkcionális és esztétikus kialakítása kellemesebbé teszi életünket, mivel olyan hellyel gazdagodunk általa, amelyet gondozhatunk, ahol játszhatunk, tevékenykedhetünk, ahol szabadon lélegezhetünk.

Kertünk megtervezése ugyanolyan fontos, mint a lakásunké.

Segítségére leszünk Önnek abban, hogy felfedezze a kertjében rejlő lehetőségeket, és megragadja az alkalmat saját zöld szigetének (GREENLAND) kialakítására.

Kép 1
Kép 2
Kép 3